Behandling og velvære på første klasse

Træd indenfor og lad roen sænke sig.

 

I Qlinique B foregår alting i stille og roligt tempo med afslappende musik, så din krop og dit sind får en pause for en stund. Der er intet du skal, andet end at slappe af, nyde og bare være.

Så tag en velfortjent pause og forkæl dig selv, med en af de mange afslappende behandlinger i Qlinique B.

Ansigtsbehandling

Som lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut tilbyder vi professionel ansigtsbehandlinger med effektiv virkning, hvor du kan både se og mærke en forskel.

Til behandlingerne benytter jeg mig af Derma.Cosmetics, som er et medicinsk inspireret og et koncept, der kombinerer dermatologisk knowhow, med de nyeste og mest effektive ingredienser, som bliver benyttet af kosmetologer og dermatologer over hele verden. Målet med denne innovative hudplejeserie er, at bringe huden i balance, og give den et sundt og smukt udseende, der bevares hele livet. Størstedelen af de anvendte ingredienser, er udviklet naturligt. Hudplejeserien er individuelt tilpassede løsninger til alle hudtilstande.

Silkpeel Diamanslibning

Kombibehandlinger

Med en kombibehandling kan du slå flere fluer med et smæk.

 • Du får et velfortjent pusterum
 • Du får gjort noget rigtig godt for dig selv
 • Du får ordnet flere ting på én gang
 • Du spare penge.

Du kan vælge mellem forskellige behandlinger, så som massage, ansigtsbehandlinger, recovery boots og beauty angel.

Og så er det en oplagt gaveide.

ansigtbehandling

Massage

Som Fysiurgisk, velvære og RAB massør er vi underlagt patientsikkerheden og har tavshedspligt. Vi udfører Fysiurgisk massage, hvor vi løsner muskelinfiltrationer op, cupping, bindevævsmassage velvære massage, graviditetsmassage, samt hotstone massage.

Rygmassage

Hvad siger kunderne?

  5 star review  har fået farvet bryn og vipper , det var en dejlig oplevelse , slappe helt af med dyne over mig , gør det gerne igen , når jeg vil forkælede mig selv , med lidt afslapning ��

  Annitta Nygård Avatar Annitta Nygård
  oktober 28, 2017

  5 star review  Skøn oplevelse. Vil helt sikkert anbefale Qlinique B til andre. ��

  Nina Juhlert Uhrskov Avatar Nina Juhlert Uhrskov
  juli 23, 2017

  5 star review  Kan varmt anbefale, hyggelig stemning og kærlig pleje. Det er ikke sidste gang jeg skal have fjerne ømme muskler. �

  Brian Conradsen Avatar Brian Conradsen
  november 5, 2017