Kombi Behandlinger

Med en Kombi Behanding, kan du slå flere fluer med et smæk, så at sige, altså få ordnet flere ting på en gang, Fx massage kombineret med en Diamantslibning eller opgradere din ansigtsbehandling, hvor du får 2 Ansigtsbehandlinger som understøtter hinanden så super godt, det gør du fx. SilkPeel Ektra Intensiv, hvor du får det bedste fra begge behandlinger. Når du kombinere behandlingerne på den her måde, får du et velfortjent pusterum og får gjort noget rigtig godt for dig selv imens og så sparer du ovenikøbet penge samtidig med- total win win :). Det er også oplagt som en gavekort idé. Har du spørgsmål til nogle af behandlingerne skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte mig enten på mail eller mail.

Lille Velvære Kombi Behandling

Tid: 60 min.
599 kr.
Klippekort med 6 behandlinger:
2995 kr.

30 min. massage efterfulgt af en Beauty Angel Lysbehandling, som består af grundig afrens af området, peeling, Collagen Booster,  Lysbehandling og afsluttende creme.

Beauty Angel ansigtsbehandling

Stor Velvære Kombi Behandling

Tid: 120 min.
950 kr.
Klippekort med 6 Behandlinger:
4750 kr.

60 min. massage efterfulgt af Klassisk Ansigtsbehanding, som består af afrensning, peeling af døde hudceller, dybderensning af porrerne/tilstopninger, maske, Lysbehandling og afsluttes med afstemte creme.

Silkpeel Diamanslibning

Silkpeel Ekstra Intensiv Behandling

Tid: 45 min.
799 kr.
Klippekort med 6 Behandlinger:
3995 kr.

Silkpeel Diamantslibning & Beauty Angel Lysbehandling. Her får du en virkelig god og effektiv ansigsbehanding, som vil finpudse din struktur og indsluse et afstemt serum på samme tid. Efter Silkpeel Diamantslibning får du Aktiv lys behandling, som forøger effekten af SilkPeel, opheling af bl.a. arvæv, mindre inflammation/rødme og forbedre reparationstid efterfølgende.

En super effektiv og behagelig behandling.

Recovery Boots

Lys & Boots

Tid: 30 min.
300 kr.
Klippekort med 6 behandlinger:
1500 kr.
30 min. Recovery Boots & en Beauty Angel Lysbehandling som består af grundig afrensning af huden, peeling, Collagen Booster, Lysbehandling og afsluttende creme.

Timeout Treatment

Tid: 1,50 time
Pris: 799 kr.

30 min infrarød varmepose, 30 min massage af ryg, nakke, skuldre, hovedbund og 30 min Beautyangel lysbehandling.