Massage

Ønsker du en afslappende wellness massage, hvor kroppen og tankerne kommer i ro, eller ønsker du en fysiurgisk massage, hvor der bliver løsnet op for muskelspændinger, måske ønsker du en kombination dvs. få løsnet op for muskelspændingerne men på en behagelig måde? Vi tager snakken når du kommer eller skriv i bemærkningsfeltet hvad dine ønsker er. Mange gange kan jeg også mærke, hvor problemet er, og nogen gange er det slet ikke er der, hvor du troede der var. Kroppen er forunderlig og fuldstændig fantastisk indrettet og jeg elsker at nørde rundt i det.

Jeg er registreret RAB behandler dvs. det er din sikkerhed for, at jeg har uddannelse i anatomi, hygiejne, sygdomme m.m. Det betyder også, at jeg har tavshedspligt, har pligt til at føre journal ved behandlende og forebyggende massage, samt forpligter jeg mig til hele tiden at følge relevante kurser mv. så jeg hele tiden er opdateret.

Fysiurgisk massage

Ved fysiurgisk massage tager jeg udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af væv, sener, muskler og led.

Fysiurgisk massage er en manuel dybedegående massage som løsner og strækker op i ømme muskler og væv. I nogle tilfælde vil en manipulation af ledene være til gavn. Jeg tager udgangspunkti den enkelte problemstilling og skræddersyer behandlingen derefter. I nogle behandlinger kan bindevævsmassage som cupping bruges som supplement i den forbindelse. Jeg vil altid sørge for at selve massagen/ behandlingen er nøje afstemt med dig.

Det er vigtig for mig, at du kommer tilfreds ud fra behandlingen. Jeg vil derfor sætte stor pris på, hvis du både vil sige fra og til idet vi alle er forskellige.

Hvis man har meget ondt vil jeg anbefale 45-90 min. massage. Når muskelfiltrationerne er løsnet op kan man forebygge ved at få massage 1 x hver 14 dag eller 1 x i måneden alt efter hvilket arbejde man har og hvilken situation man står i. Er du i tvivl om,hvor lang tid du bør bestille, så kontakt mig endelig så tager vi en dialog omkring det.

 

Tid: 30 min.
Pris: 345 kr.

Tid: 45 min.
Pris: 425 kr.

Tid: 60 min.
Pris: 475 kr.

Tid: 90 min.
Pris: 645 kr.

Bindevævsmassage/Lymfedrænage med Cupper

Denne behandling er god til dig, som har udfordringer med enten ødem, ophobede affaldsstoffer eller hvis du ønsker en bindevævsmassage i stedet for fysiurgisk massage.

Lymfedrænage med Cupper foregår i stille og roligt tempo med Cupper som føres langsomt på kroppen i et bestemt mønster og rækkefølge, så lymfevæsken bliver hjulpet i retning mod lymfeknuderne, så det kan blive filtreret og renset for affaldsstoffer. En udrensningsproces sættes igang, blodcirkulationen øges, ilt og næring tilføres vævet.

 

Ved bindevævsmassage er det de ømme muskelgrupper, jeg tager fat i med Cupperne. Har man ondt i nakke, skuldre fx. er det her jeg vil behandle. Cupperne danner vacum og løfter huden og en bindevævsmassage vil derfor føles anderledes og mere blid end fysiurgisk massage, hvor det er tryk, der bliver anvendt. Selvom det føles mere blid end fysiurgisk massage, så har det absolut en rigtig god virkning mod myoser og stærke muskelspændinger.

Lymfedrænage eller bindevævsmassage efterlader ingen mærker på kroppen og vil føles afslappende. Har man mange tilstopninger, myoser og ophobninger af affaldsstoffer, kan det i de områder på kropen føles mere ømt end andre.

Lymfedrænage / Bindevævsmassage kan udføres overalt på kroppen. har man et meget stående arbejde og har derfor udfordringer med væske eller affaldsstoffer i benene, er det her jeg vil fokusere. Men vi tager dialogen når du ankommer og har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig inden.

Tid: 30 min.
Pris: 345 kr.

Tid: 45 min.
Pris: 425 kr.

Tid: 60 min.
Pris: 475 kr.

Tid: 90 min.
Pris: 645 kr.

Massage 60 min

Få en helkropsmassage, og/eller få løsnet op i de spændinger du måtte have på kroppen. På 60 min. kan du nå at komme helt ned i gear og slappe af – slapper du af, kan jeg bedre arbejde med kroppen og de spændinger der måtte være.

Tid: 60 min.
Pris: 475 kr.

Massage 90 min

Få en helkropsmassage, og/eller få løsnet op i de spændinger du måtte have på kroppen. På 60 min. kan du nå at komme helt ned i gear og slappe af – slapper du af, kan jeg bedre arbejde med kroppen og de spændinger der måtte være.

Tid: 90 min.
Pris: 645 kr.

Graviditetsmassage

En graviditet er en skøn og dejlig tid, men også en hård tid for kroppen- især for lænd, fødder og ben, som bliver sat under ekstra belastning i den periode, men også nakke, ryg og skuldre har godt af effektiv massage i denne tid. I Qlinique B vil du modtage en afslappende massage, hvor dit fysiske og psykiske velvære er i fokus.

Graviditetsmassage lindrer hævede ben og fødder og er en enestående mulighed for at ligge på maven og få lidt selvforkælelse inden fødsel. Udover at lindre og forebygge smerter, så giver graviditetsmassage ro i kroppen til gavn for både mor og baby.

Tid: 30 min.
Pris: 355 kr.

Recovery Boots

Behandlingen er til dig som enten har problemer med ødem (væskeophobninger) i fødder og ben eller til dig der træner rigtig meget.

Ved behandling med Recovery boots restituere kroppen hurtigere end den selv ville kunne gøre. Behandling giver dig en øget bevægelighed i muskulatur, væv og sener, som er medvirkende til øget bevægelighed, komfort og et langt bedre udgangspunkt for at kunne træne igen i morgen, dine ben vil føles lettere, da mælkesyre og affaldsstoffer transporteres væk via lymfesystemet.

BEHANDLING TIL LYMFØDEM PATIENTER:

Lymfødem skyldes reduceret transportkapacitet i lymfesystemet og kan behandles med Recovery Boots, der er anerkendt og yderst effektiv behandlingsform for patienter med Lymfødem, samme teknik der anvendes på landets lymfødem klinikker og hospitaler, hvor man gør brug af automatisk udstyr til intermitterende pneumatisk kompression.

Det her er en yderst effektiv behandling, men samtidig meget meget behagelig. Du kan ligge og slappe af til afslappende musik eller læse et blad imens du drikker en kop kaffe.

30 min. koster 280 kr.

vælger du at få det samtidig med en Lash Lift eller ansigtsbehandling får du behandlingen til kun 99 kr.

Ved køb af klippekort får du en behandling gratis. Dvs. du betaler for 5 behandlinger men du får 6 behandlinger.

 

Tid: 30 min.
Pris: 280 kr.

6 klip á 30 min: 1400 kr. (man betaler kun for 5 klip)

 

I forbindelse med Lash Lift eller Ansigtsbehandling :

Tid: 45 min

Pris: 99 kr.