Firma ordninger

Det er dokumenteret at massageordning i virksomheden giver mindre sygefravær og øget produktivitet. Massage til medarbejdere er et fantastisk personalegode, det er forebyggende og holder sygefraværet nede, det er effektiv måde at skabe trivsel og sundhed for virksomhedens ansatte og give dem velvære i løbet af arbejdsdagen.

​Som lægeeksamineret fysiurgisk massør tager jeg udgangspunkt i netop jeres problemstillinger. Har I ømhed i skuldre, nakke eller ryg, løsner jeg op for de spændinger der måtte være, ved hjælp af grundig opvarmning af musklerne, fysiurgisk massage samt triggerpunkt massage.

​Ved at vælge Qlinique B som jeres samarbejdspartner får I den samme massør hver gang, I skal derfor ikke forholde jer til skiftende massører. Der er ingen oprettelses gebyrer og ingen ekstra omkostninger forbundet med en massage ordning. I betaler kun for selve massagen. Kun 1 måneds binding og I kan derfor opsige aftalen med kort varsel.

​Med en samarbejdsaftale med Qlinique B, får I høj fleksibilitet. En fast dag om ugen, hver 14 dag eller hver måned er at foretrække for alle parter, men er lokalet optaget eller der kommer andet i vejen, finder vi en løsning.

​Jeg laver finansieringsløsninger, som passer netop til din virksomhed og dine medarbejdere. En af ordningerne kunne være, at medarbejderne helt eller delvist finansiere behandlingen, eller klippekort ordning som også vil kunne benyttes i klinikken i Ans. Uanset om virksomheden vælger at afholde denne omkostning helt eller delvist, er alle omkostninger fuldt fradragsberettiget.

​Jeg sørger for alt det praktiske, det eneste virksomheden skal sørge for er et lille lokale eller område, alt administration er på et minimum. Jeg tager alt med hvad der skal bruges af håndklæder og lagner, I skal derfor ikke huske på at medbringe noget på massage dagen.

​Lad mig hjælpe jer og jeres virksomhed, ring på 22438713 eller på mail: Qliniqueb@gmail.com og lad os tage en snak om, hvilken løsning der vil passe bedst til jeres virksomhed.

Hover Box Element

Massør Bettina Rask Fuglsang

Massør kører ud til Virksomheds massage for Qlinique B

Hover Box Element

Virksomheds ordning

Qlinique B kommer med briks og håndklæder til din virksomhed

Hover Box Element

Virksomhedsordning massage i Århus

Ved en massage ordning i Qlinique B, skal I ikke huske på at tage håndklæder eller andet med. Vi tager det hele med ud til jer.

Hover Box Element

Behøver ikke meget plads

Der skal ikke bruges meget plads 2×2 meter er nok.