Ansigtsbehandlinger

Ansigtet er det første man ser og lægger mærke til, når man møder et andet menneske – det er vores visitkort udadtil. Derfor har tilstanden af denne rigtig stor betydning.

I behandlingerne benytter jeg mig af produkter fra Derma. Cosmetics som er et såkaldt lægebrand som er medicinsk inspireret og alle produkter og ingredienser bliver løbende testet på virkning mv. af de førende Dermatologer i Tyskland. Produkterne er af høj kvalitet og er særdeles effektive og alle med biologisk-baserede aktive ingredienser. Ikke alle kosmetologer må benytte sig af alle produkter derfra, der skal et særligt kursus og certifikat til som skal fornyes hver 3 år. Jeg følger hele tiden med udviklingen og holder mig opdateret, ikke kun fordi jeg skal, men simpelthen fordi jeg ikke kan lade være pga. min store interesse for området.

 

Hvad er GREEN PEEL@?

GREEN PEEL er en urtepeeling som ikke indeholder kemiske skadelige stoffer eller syntetiske ingredienser. De mange forskellige urter der er i peelingen, gør at det giver et fantastisk slutresultat. Behandlingerne bliver kombineret med den helt rigtige maske og serum som er nøje afstemt alt efter hvor mange gram urter der bliver benyttet i de forskellige GREEN PEEL@ behandlinger.

Er du allergisk overfor nogle urter eller er i tvivl om du kan tåle det, så kontakt mig, så aftaler vi en dag, hvor du kan prøve det af på et lille område på armen for at se om der kommer en reaktion.

Signatur Ansigtsbehandling

Ved en Signatur ansigtsbehandling går jeg ind og tilpasser behandlingen så den passer nøjagtigt til din hudtilstand og dine ønsker med behandlingen.

En signatur ansigtsbehandling består altid af:

 • Grundig afrensning
 • Peeling
 • Dybderens
 • Afstemte Serum
 • Afstemte Maske
 • Afstemte øjencreme og ansigtscreme
 • Ansigtsmassage
 • En evt. håndmassage hvis dette ønskes mens masken ligger og virker

Måske har din hud behov for et ekstra boost til at fremme blodcirkulationen og øge optagelsen af de aktive ingredienser som jeg efterfølgende vil benytte.

Det kan også være at din hudtilstand er ekstra sart og modtagelig så tager jeg andre hensyn.

Hvis behovet er der bruger jeg længere tid på dybderens eller lægger 2 masker.

Så kort sagt en Signatur ansigtsbehandling er en individuel tilpasset behandling, hvor jeg går ind og behandler din hud som det den har brug for lige nu.

Hele behandlingen foregår i stille og roligt tempo med stille musik, så du kan komme helt ned i gear, slappe helt af og bare nyde

Tid: 60 min.
Pris: 450 kr.

Mini Ansigtsbehandling

En Miniansigtsbehandling er til dig der lige ønsker at trække stikket et øjeblik og få renset din hud og grundigt igennem. Når behandlingen er slut vil jeg (hvis du ønsker det) give råd og vejledning i netop din hudtilstand.

En miniansigtsbehandling består af:

 • Afrensning
 • Peeling
 • Maske
 • Afstemte creme
 • Håndmassage mens masken virker hvis dette ønskes.

Alt foregår i stille og roligt tempo med stille musik, så du kan komme helt ned i gear og bare nyde

Tid: 30 min.
Pris: 250 kr.

GREEN PEEL Classic

Effektiv behandling af:

 • Fine linjer, rynker
 • Ar (fx. fra akne)
 • Akne
 • Solskader
 • Slap hud
 • Strækmærker

100 % biologisk urtebehandling – ingen kemi og med dokumenteret effekt. Øger stofskiftet og regenereringsprocesserne stimuleres. Dette gør at din hud bliver fornyet på kun 5 dage – uden skadelige bivirkninger
Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv indefra.
På 5-7. dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.
Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, føles lidt som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dagen kan du opleve en afskalning af din hudoverflade.
Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linier, og en jævn hudoverflade.
I mindst 6-8 uger efter skal du undgå solen helt og bruge solfaktor.

Dette får du:

Green Peel® Classic (ca. varighed) 90 min.

Classic Efterbehandling (udføres 5-7 dage efter behandlingen): 75 min.

Samlet pris for behandling samt efterbehandling på 5 dagen: 1799,00 kr.

Bemærk at hjemmeplejeprodukter i mellem de to behandlinger ikke er inkluderet i prisen, dette kit koster 799 kr. og er et nødvendigt tilkøb.

Hvad skal jeg vide som er vigtigt i forhold til planlægning af Green Peel® Classic:

Du kan godt gå på arbejde mens din hud er under behandling (ca. 5 dage)

Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen. Du bruger derfor en speciel urtelotion til at rense din hud med i stedet for vand, og 2 specielle cremer indtil vi ses til efterbehandlingen.

Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt og der må kun benyttes behandlingens specialprodukter, og derfor skal der påregnes køb af produkter til hjemmepleje af huden.

Undgå at få direkte sollys på din hud.

undlad at komme til at svede indtil efterbehandlingen er ovre ( på 5 dagen)

Hvis man har en del urenheder, ar eller lign. opnåes det bedste resultat med en kur behandling på 3 behandlinger med 30 dages interval.

Tid: 90 min.
Pris: 1799 kr.

GREEN PEEL Energy

Denne behandling forsyner huden med den naturlige energi, der er behov for til at forny cellerne. Den hjælper med at reducere aldersrelaterede problemer, samt urenheder, arvæv og pigment fejl.

Hudens fremtoning bliver væsentlig forbedret, og den er perfekt som en intens kur flere gange om året.

Effektiv behandling:

 • Som anti-age behandling
 • Mod pigmentfejl
 • Mod akne, ar og urenheder
 • Giver en jævn og ensartet hud

Behandlingstid: 75 min.

Tid: 75 min.
Pris: 999 kr.

GREEN PEEL Fresh Up

De naturlige urter hjælper til at simulere cirkulationen, hvor porrer åbner sig og huden er i stand til at absorbere ingredienserne optimalt. Denne behandlingsform liver huden op, celler bliver vitaliseret og udstrålingen er tydeligt forbedret. Denne behandling er en perfekt opkvikker for træt og forsøm hud

Denne behandling kan også bruges til andre områder som er udsat for lyset som f.eks. hænder, hals-og décollté og er også ideel som tilvænning til de dybere GREEN PEEL behandlinger.

Effektiv behandling:

 • Træt og krævende hud
 • Ved de første tegn på aldring
 • Bleg og tør hud. f.eks efter sygdom

Behandlingstid: 60 min.

Tid: 60 min.
Pris: 699 kr.

GREEN PEEL ® Peel4beauty

Særdeles velegnet til blandt andet teenager som har hudproblemer og som ønsker et synligt resultat uden kemi. Det er en super god behandling, hvor man ser resultater efter 1 behandling, men vil opnå større resultater i et kurforløb på 3 behandlinger alt efter, hvor store udfordringer man har med huden.

Skal du konfirmeres eller til en anden stor begivenhed, hvor der bliver taget mange billeder, vil denne behandling være super god at vælge for at få en mere ensartet hud, jævn hud med glød og uden acne.

Behandlingstid: 30 min.

Tid: 30 min.
Pris: 499 kr.