Om Qlinique B

Qlinique B ligger i et behandler fællesskab tæt på gågaden og havnen i Silkeborg. Vi er i skrivende stund 4 forskellige behandler med fælles venteværelse, toilet og køkken. Der er desværre ikke parkering ved døren, men parkeringshus ligger lige overfor og ved havnen kan man parkere 4 timer gratis.

Hvem er jeg ?

Jeg hedder Bettina Rask Fuglsang og er 43 år, jeg ejer og driver Qlinique B . Jeg bor i Ans med mine 2 børn på 11 år og 13 år.

eg er uddannet lægeeksamineret klinisk kosmetolog, fodplejer, spaterapeut og massør i januar 2017. Derudover har jeg udvidet min kosmetolog uddannelse med en certificering af GREEN PEEL ®, samt løbende taget kurser indenfor massage og manuelle behandlinger af kroppen. Jeg går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af mit arbejde, min uddannelse, kurser eller de produkter jeg anvender, man skal have respekt for menneske kroppen og huden, den er nemlig fuldstændig fantastisk opbygget og sammensat.
Jeg er uddannet i servicebranchen for omkring 20 år siden (uha det lyder gammelt ! ) og har derfor arbejdet med mennesker hele mit liv, hvilket jeg altid har nydt.  Jeg nyder og elsker bare mit job, at kunne få lov til at hjælpe så mange mennesker på så mange måder hver eneste dag, er jeg dybt taknemmelig for.

Jeg brænder for menneskekroppen og hvordan den er opbygget. Den er jo fantastisk indrettet og hver celle har jo deres egen funktion, det er virkelig fascinerende og jeg bliver aldrig træt af at undersøge og læse om det fantastiske materiale, som kroppen er lavet af.

Udover min klinik i Silkeborg centrum, tager jeg ud til virksomheder, som ønsker massage ordninger. Det er en virkelig god måde at forhindre sygdom og gøre noget godt for sine medarbejdere. Så mangler I en ordning i jeres virksomhed, så kontakt mig endelig, det behøver ikke at koste virksomheden penge, der er mange måder,  sådan en aftale kan skrues sammen på.

Da jeg er RAB (registreret alternativ behandler) massør, vil det sige at jeg er underlagt tavshedspligten, bare så I ved det 🙂 Når jeg er RAB behandler betyder det også, at jeg har pligt til at føre journal på fysiurgisk og behandlende massage, og det er der rigtig mange fordele i for jer, så vi blandt andet ikke skal starte forfra hver gang. Hvis ikke I ønsker at jeg fører journal på fysiurgisk massage /behandling, så nævn det ved behandling start, så gør jeg det ikke.

Tak fordi I vælger mig som jeres behandler, jeg vil gøre mig stor umage for, at I hver gang, får en dejlig oplevelse og et velfortjent pusterum i den til tider hektiske hverdag.

Med venlig hilsen
Bettina Rask Fuglsang

Bettina Rask
Fuglsang