Om Qlinique B

Jeg Bettina ejer og driver Qlinique B. Jeg er uddannet Lægeeksamineret kosmetolog og Certificeret RAB behandler i Fysiurgisk massage.

Qlinique B er en stressfri zone, dvs. her er der ro, rolige bevægelser og afslappende musik som gør, at krop, psyke og sjæl slapper af og får sig en velfortjent pause.

Jeg lægger meget vægt på at kvaliteten er helt i orden uanset, hvilken behandling jeg udfører og I vil aldrig opleve at jeg spilder tiden eller jeres penge. Kan jeg fx ved massage løsne muskelspændinger på 30 min. i stedet for 60 min. gør jeg det. Hos mig får I fuld valuta for jeres penge.

Jeg laver resultatorienteret behandlinger og benytter mig udelukkende af gennemtestede maskiner og produkter, som har klinisk dokumenteret effekt og det er alt lige fra ansigtsbehandinger til de produkter jeg sælger i klinikken. Kun det bedste af det bedste er godt nok.

 

Qlinique B ligger i Ans Idræts-og Kulturcenter, hvor der er gratis parkering lige udenfor døren. Der er masser af liv i centret både i form af håndbold, fodbold, badminton, varmtvandsbassin og et dejligt cafe miljø. Er man mere til en dejlig gåtur ved vandet, ligger den smukke Tange Sø med fint stisystem og skov få meter fra Centret. Udenfor Centret er der skaterbane som der er gratis at benytte. Så tag gerne børnene / familien med når du skal forkæles lidt, der er masser at lave for dem i mens.

Tak fordi du kom forbi min hjemmeside og håber at se dig i Qlinique B

 

Med venlig hilsen

Bettina

Bettina Rask
Fuglsang