Viser alle 10 resultater

Gel Super Purifiant

330,00 DKK

Effekt:

Anti-bakteriel effekt mod urenheder.

Har anti-inflammatoriske egenskaber

Bekæmper urenheder og forhindrer dannelsen af nye

Virker beroligende

Har en forfriskende kølende effekt

Ideel til mænd inden barbering, da den modvirker follikulitis

Egnet til brug før hårfjerning, for at undgå betændte knopper

Ingen PEG- Derivater

 

Brugsanvisning:

Efter afrensning anvendes en lille mænge (på størrelse med en ært) emulgert op med vand. lad det virke 2-3 min. og skyl med rigeligt lunkent vand. Husk at benytte en tonic eller lotion efter.

Lycon Anti Bump Foamning Gel -250 ml

185,00 DKK

Med Lemon Tea-Tree essentiel olie, Arnica og Calendula

Mild, forfriskende og skøn rensegele til ansigt og krop som effektivt forebygger, modvirker og minimerer indgroede hår, udbrud og urenheder i huden samt tilstoppede porer.

Indeholder planteeskstrakt fra Calendula og arnica som virker beroligende, bevarer og beskytter hudens pH-balance og efterlader den ren, blød, glat og fugtet.

Kan med fordel anvendes som barber gel til ansigt til mænd, som shaving gel til krop til kvinder, til naturlig og mild pleje og forebyggelse af indgroede hår efter voksbehandling, shaving, eller hårfjerningscreme antibakteriel gel mild duft af Lemon tee-tree

PIKINI INTIMATE WASH

139,00 DKK

PIKINI intim vask forebygger pigmentforandring og efterlader huden fuldstændig ren, blød og med en behagelig følelse.

Indeholder mælkesyre, som har en velkendt lysende effekt på huden. PIKINI intim vask beskytter hudens naturlige syrebalance. Indeholder tazmanske bær, der virker lindrende, modvirker irritation og kløe, rig på antioxidanter samt aloe vera, allantoin og bisabolol som har en anti-inflammatorisk effekt