Hårfjerning med voks

Hårfjerning med voks er effektivt og holder i ca. 4-6 uger alt efter hårets cyklus, om håret vokser hurtigt, langsomt og om det er kraftigt eller fint, der er også forskel, hvor på kroppen man ønsker at få fjernet hår. Men i gennemsnit holder en voksbehandling i 4-6 uger.

Jeg har vokset hår i en del år nu og har prøvet mange forskellige slags voks, og der er stor forskel på, hvad de indeholder og hvor varm voksen er ved påføringen og hvordan huden reagere efter en voksbehandling.

Jeg bruger det bedste af det bedste og det mest nænsomme mod huden. Nogle voks mærker er bedre mod de hår der er i ansigtet, mens andre egner sig bedre andre steder, derfor har jeg altid 4 forskellige slags vokse klar, så du kan få den voksbehandling som passer bedst til dine hår og din hud. For det meste kører jeg med Lycon i ansigtet og med Starpil på de mere intime og til den mere sarte hud, da den kan benyttes ved meget lave varmegrader og derfor mere skånsomt for din hud.

Alle voksbehandlinger bliver afsluttet med 15 min. Beauty Angel Lys på området for god opheling af området samt det forebygger indgroede hår. Afslutningsvis påfører jeg  spray eller creme mod indgroede hår samt plejende og nærende cremer.

Kun det bedste er godt nok for mig og til jer.

Voksbehandling ryg, bryst eller arme

Behandlingen bliver udført med Starpil voks, som er yderst skånsom mod huden. Behandlingen afsluttes med 15 min. Beauty Angel lysbehandling for optimal opheling af huden og for forbyggelse af en evt. inflammation. Til sidst påføres plejende og nærende cremer med let massage af området. Angiv venligst i bemærkningsfeltet om det er ryg, bryst eller arme du ønsker at få vokset.

Behandlingen holder i ca. 4 uger.

Pris: 225 kr.

Klippekort med 6 behandlinger: 1125 kr.

Pris: 225 kr.

Hårfjerning på overlæbe, hage eller næse

Voks af overlæbe, næse eller hage udføres nænsomt med varm voks, afsluttende cremer som plejer og fugter huden. Til denne behandling har du mulighed for at lave et tilkøb på en Beauty Angel Lysbehandling til kun 189 kr. (normalpris 219 kr.). Udover at få en dejlig, effektiv og energi givende Lysbehandling gør denne behandling også, at den opheler din hud hurtigt efter en hårfjerning samt forebygger en evt. irritation af huden efterfølgende. Så du får rigtig meget for pengene ved et tilkøb af Beauty Angel lysbehandling.

Pr. område 100 kr.

3 områder 150 kr.

Pris: 100 kr.

Voksbehandling 1/2 ben

Voks af 1/2 ben er med knæ og ned til og med tæerne. Behandlingen afsluttes med 15 min. Beauty Angel lysbehandling for optimal opheling af huden og for forbyggelse af en evt. inflammation. Til sidst påføres plejende og nærende cremer med let massage af området.

Behandlingen holder i ca. 4-6 uger

Pris 295 kr.

Klippekort med 6 Klip: 1475 kr.

vi er i gang med at lave et billede

Pris: 295 kr.

Hel ben + bikini

Skånsom og effektivt hårfjerning med voks af hel ben samt bikinilinjen. Behandlingen holder i ca. 4-6 uger. Behandlingen afsluttes med 15 min. Beauty Angel lysbehandling for optimal opheling af huden og for forbyggelse af en evt. inflammation. Til sidst påføres plejende og nærende cremer

Pris: 495 kr.

Klippekort med 6 behandlinger:

2475 kr.

vi er i gang med at lave et billede

Pris: 495 kr.

Hollywood voksbehandling

En Hollywood voksbehandling er en intim voksbehandling, hvor alt hår fjernes, både foran og imellem baller. Jeg behandler alle professionelt og fortroligt og har gjort det i mange år. Behandlingen afsluttes med 15 min. Beauty Angel lysbehandling for optimal opheling af huden og for forbyggelse af en evt. inflammation.

Denne behandling udføres kun på kvinder.

Pris: 495 kr.

Klippekort med 6 behandlinger:

2475 kr

Hårfjerning med Voks

Pris: 495 kr

Hel ben + Hollywood

Bliv hårfri på ben og de intime steder, Alt hår fjernes. Jeg behandler alle professionelt og fortroligt og har gjort det i mange år. Behandlingen afsluttes med 15 min. Beauty Angel lysbehandling for optimal opheling af huden og for forbyggelse af en evt. inflammation.

Holdbarhed: 4-6 uger

Denne behandling udføres kun på kvinder

Pris: 795 kr.

Klippekort med 6 klip

3975 kr.

Hårfjerning med Voks

Pris: 795 kr.

Voksbehandling Armhuler

Voksbehandling af armhuler er hurtigt og effektivt og holder i 4-6 uger. Efter voksbehandlingen påføres plejende og nærende creme samt forbyggelse mod indgroede hår. Til denne behandling har du mulighed for at lave et tilkøb på en Beauty Angel Lysbehandling til kun 189 kr. (normalpris 219 kr.).  Denne behandling gør, at huden opheler hurtigt efter en hårfjerning samt forebygger en evt. irritation og inflammation af huden efterfølgende. Så du får rigtig meget for pengene ved et tilkøb af Beauty Angel lysbehandling.

Pris 175 kr.

Klippekort med 6 behandlinger: 875 kr.

Pris: 175 kr.

Hel Ben

Voks af hele ben.

Behandlingen afsluttes med 15 min. Beauty Angel lysbehandling for optimal opheling af huden og for forbyggelse af en evt. inflammation. Til sidst påføres plejende og nærende cremer med lidt massage på benene

Behandlingen holder i ca. 4-6 uger

Pris: 395 kr.

klippekort med 6 klip: 1975 kr

Pris: 395 kr.

Lænd

Voksbehandling af lænden er hurtigt og effektivt og holder i 4-6 uger. Efter voksbehandlingen påføres plejende og nærende creme samt forbyggelse mod indgroede hår.

Pris 175 kr.

Klippekort med 6 behandlinger: 875 kr.

Hårfjerning med Voks

Pris: 175 kr.